Category: Impuscaturi

Categoria Unity de Jocuri cu impuscaturi este desemnata pentru cei carora le plac pistoalele şi diferite arme . Numai aici poti găsi cele mai bune jocuri 3d de înaltă calitate. Doar deschide jocul şi începe jocul, dar ai grijă să nu fii ucis. Găseste-ti preferatul din selecţia noastră, care include totul, de la jocuri de bază retro la jocuri MMO RPG.

game-the-return

The Return

Pregătiți-vă pentru următoarea invazie extraterestră cu cel mai nou joc on-line, The Return! Descoperi povestea unui băiețel curajos, care a stabilit pe o căutare pentru a salva lumea. Să i se alăture în aventurile sale și să arate abilitățile dumneavoastră în acest joc de tragere sidescrolling! Bucurați-vă de un joc distractiv și colorat plin de quest-uri interesante, realizări și bonusuri! Juca fiecare nivel al acestei platforme de joc de acțiune 2D și distracție plăcută!

game-military-rescue

Military Rescue

Bine ati venit la un joc clasic cu shoot’em up Military Rescue tragere joc on-line. Pentru aceia dintre voi care se bucura și aprecia revoluționar Space Invaders joc, joacă Military Rescue și experiență de distracție și de excitare de o mare shootem cu grafica cool și poveste interesantă. Se alăture armatei și de a salva ziua cu acest shooter-ul on-line cool!

game-tower-breaker-3

Tower Breaker 3

Angry Birds joc franciza a introdus un joc nou si captivant pentru jucători on-line. Tower Breaker 3 este un joc de gândire inspirat de acest joc ingenios. Vă confruntați cu dușmanii tăi teribil si misiunea ta este de a dărâma apararea lor. Bucura de numeroase niveluri de provocări distractive, care va testa abilitățile dumneavoastră și ascuți gândirea. Joaca si distreaza-te cu acest joc online interesant.

game-stick-war-ii-order-empire

Stick War II Order Empire

Stick War II Order Empire este un joc de strategie epic, care poate fi jucat în modul on-line sau de campanie. Urmăriți videoclipul introductiv pentru a afla povestea din spatele misiunilor tale și pentru a înțelege mai bine jocul. Urmați nivelul de formare pentru a învăța cum să joace acest joc de mare! Construi armatele, upgrade orașul tău și să atace inamicul. Cu fiecare nivel completat, veți avea capacitatea de a debloca noi caracteristici și soldați. Dovedi abilitățile strategice și de a câștiga toate luptele în acest joc de strategie on-line.

game-madarrow

Madarrow

Madarrow este un joc cu impuscaturi online, care te duce înapoi în timp! Experiența epoca antică cu grecii curajos și calificați. Misiunea ta este de a supraviețui atacului barbar și pentru a proteja de aur la toate costurile. Pentru a face asta, va trebui să loc strategic soldaților tăi războinic puternic între dușmani și comoara ta. Puteți alege, de asemenea tipul de arcaș care doriți să o utilizați pentru fiecare situație, astfel încât să maximizeze șansele de reușită. Joaca acest shooter provocator strategie on-line și să se distreze în modul normal supraviețuire, sau hardcore!

game-tv-darts-show

TV Darts Show

TV Darts Show este un joc online care vă oferă experiența de a fi într-un live competiție sportivă TV. Va trebui să joace un joc de darts, dar cu reguli mai provocatoare și interesante. Alegeți modul arcade sau de partid si pregateste-te pentru acțiunea! Dovedeste ca esti cel mai bun cand vine vorba de scopul unui obiectiv specific și de a câștiga fiecare rundă, și, eventual, campionatul! Bucurați-vă de acest ieșirea darts online, provocare!

game-pirates-kaboom

Pirates Kaboom

Pirates Kaboom este un joc distractiv online, în care sa joace ca un lider pirat si misiunea ta este de a naviga mările și pentru a găsi comori. La fel ca orice alte jocuri pirat mare, tema această aventură este, desigur, dominare mare! Nava ta este echipat cu tunuri puternice care trebuie utilizate ori de câte ori un inamic se apropie. Advance cât mai mult posibil și să colecteze monede care vă vor ajuta să faceți upgrade nava ta. Modul de joc este o trage sidescrolling ’em up, în care sarcina dumneavoastră este de a tinti pentru dușmani și distruge-le înainte de a ajunge la tine. Fii cel mai bun pirat și se pronunțe mări în acest joc de tragere on-line!

game-helicrane-2

Helicrane 2 Bomber

Armata este din nou nevoie de abilitățile dumneavoastră în Helicrane 2 Bomber joc online! Accepta misiunea, pentru a primi la bord a unui elicopter de armată și începe goana! Urmați SUV teroriste și de a folosi armele pentru a distruge înainte de a atinge ținta. Deblocare elicoptere noi și mai performante pe măsură ce avansezi în joc. A verifica afară de nivelul de agilitate și armuri și alege unul care ti se potriveste cel mai bine! Având combinatia perfecta va ușura sarcina ta și te duce la anumite victorie! Bucurați-vă de acest joc captivant și distractiv de acțiune on-line.

game-zombudoi2

Zombudoy 2

Zombudoy 2 este un joc mare tragere sidescrolling pentru cei care se bucură de o acțiune zombie joc. Crăciun este de peste si cadourile află netulburat, sub copac, dar toate acestea atmosfera linistita este pe cale să se schimbe! Zombie periculoase sunt treaz si sunt determinate de a fura cadouri de Crăciun. Misiunea ta este de a utiliza orice armă disponibile, începând cu bulgări de zăpadă, pentru a opri zombi din distruge acest Crăciun. Crezi că ești pentru provocare? Joaca acest joc rapid-paced interesant si afla!

game-become-swat

Become SWAT

Pentru cei dintre voi care visează despre a fi un soldat de elită și lupta pentru dreptate, Become SWAT este jocul on-line care vă oferă o perspectivă La acest job periculos încă plină de satisfacții. Alege arma și urmați băieții răi în întreg orașul. Vizitati diferite obiective turistice și de a explora împrejurimile. Impusca toate dusmani pe care le fața locului și să nu fie atent pentru a fi atins de gloanțele lor. A termina fiecare nivel pentru a dovedi în valoare de dumneavoastră în calitate de membru SWAT. Bucurați-vă de acest joc online captivant.