Category: Masini

Jocurile cu Masini sunt o categorie generoasa de jocuri, care include in cea mai mare parte intreceri intre vehicule. Simte forța și adrenalina în timp ce accelerezi pentru faimă și glorie. Joaca-le pe acelea care contin masini licențiate și pretinde ca te afli la volanul unei mașini reale cool sau încearca-le pe cele care sunt bazate pe inovație și viteză maxima.

game-bus-parking-3d-world

Bus Parking 3D World

A fi gata pentru a testa abilitățile de conducere în noul joc on-line Bus Parking 3D World. misiunea ta este de a conduce un autobuz mare pe străzile înguste ale orașelor și să-l la o oprire completă într-o poziție specificată. Fiecare nou nivel vine cu diferite și progresiv mai greu provocări, astfel încât să nu se va plictisi de aceeași cale. Bucura de acest joc masina distractiv și provocare abilitățile dumneavoastră ca un driver.

game-sport-race

Sport Race

Ia-ti masina de mare viteză și alatura-te jocului on-line Sport Race! În această provocare de curse, veti avea posibilitatea de a exersa abilitățile de conducere și familiariza cu comenzile de joc, dar va lua, de asemenea, parte la unele curse fast-paced. Fără peste grafica de top 3D acest joc va aduce în continuare emoții și adrenalina, datorită marilor provocări și circuite interesante. Distrează-te și bucurați-vă acest joc se răcească curse on-line!

game-madmen-racing-2

Madmen Racing 2

Madmen Racing 2 este un nebun joc masini online, în care veți lua parte la o cursă excentric! Jocuri Side Scrolling sunt întotdeauna distractiv și interesant, mai ales atunci când acestea sunt dotate cu vehicule de mare viteză și o mulțime de obstacole. În acest joc, menținerea echilibrului este crucială, precum și depășind adversarii. Utilizați arme speciale pentru a crește viteza dumneavoastră, sau pentru a viza un alt cal de curse. Descoperiți distractiv de conducere în acest joc se răcească curse on-line!

game-candy-land-transport

Candy Land Transport

Candy Land Transport este un joc de îndemânare on-line distractiv si colorat, în care vei juca drept un șofer de camion. Veți avea misiunea de provocator pentru a muta o sarcină importantă de dulciuri de la un loc la altul. Așteptați până când camion este plin de bomboane delicioase și apoi începe căutarea dumneavoastră. Drumul este plin de obstacole, care va face vehiculul instabil. Nu cel mai bun pentru a ajunge la destinație cu cât mai multe dulciuri posibil și câștiga puncte! Distreaza-te cu acest joc captivant camion on-line.

game-rc-school-racing

RC School Racing

Gata pentru o provocare masina slidescrolling cu RC School Racing jocul on-line a obține. Face acest mediu școlar minunat loc de joaca si incepe jocul! Scopul tau este de a bate toate adversarii si termina fiecare cursa pe primul loc. Accelerarea autovehiculului să depășească celelalte CR, dar nu uitați pentru a echilibra masina ta. Dacă vă simțiți că sunteți pentru provocare, încercați și să se joace în modul expert pentru mai multe adrenalina. Bucurați-vă de și să se distreze cu acest joc captivant de curse on-line.

game-hot-pursuit-city

Hot Pursuit City

Hot Pursuit City este un joc captivant masina online in care va trebui să dovedească abilitățile dumneavoastră ca un conducător auto. Tu tocmai au fost oferit un post în City Departamentul de Poliție și de obiectivul dvs. este de a deveni un polițist de succes. Începi ca un amator, dar cu fiecare nouă misiune finalizată te cu un pas mai aproape de a deveni cel mai bun din oraș. Alerga după băieții răi, upgrade masina ta și să se bucure de succes. Distreaza-te cu acest ritm rapid joc de curse on-line.

game-wheely-6-fairytale

Wheely 6 Fairytale

Wheely 6 Fairytale este un joc distractiv și educativ de gândire în care veți intra în visele epice ale o mașină roșie prostie. Aici veți întâlni cavaleri curajoși, regi puternici, dragoni periculoase, și, desigur, prințesa neajutorat în distress.Help Wheely depăși pericolele înainte pentru a deveni erou aclamat ca întotdeauna a dorit să fie. Fiecare nivel va testa creier in moduri noi si interesante și cheia pentru rezolvarea tuturor distracție provocări este de a avea o minte deschisă și de a explora toate posibilitățile. Deci juca acum acest joc online captivant și pregătiți-vă pentru anumite acțiuni epic!

game-uss-racing-2-extreme-edition

USS Racing 2 Extreme Edition

Descopera un interesant joc on-line distracție și mașini cu USS Racing 2 Extreme Edition. Juca și a dovedi că sunteți cel mai bun pilot în această cursă de mașini provocator. Câștiga fiecare cursă și de a debloca piese noi si chiar mai interesant. Cu o terță persoană perspectivă păsări-ochi, acest joc aduce o poftă de mâncare la jocul clasic de curse și o face mai puțin intuitiv și mai dificil de control. Crezi că ești pentru testul? Joaca si distreaza-te cu acest joc de curse on-line.

game-king-of-speed-3d-unity

King of Speed 3D

Gata pentru o provocare Formula 1 cu King of Speed 3D joc de curse obține! Conceput pe un motor Unity care asigură grafica 3D de înaltă calitate si usor de controlat avatare, acest joc online distractiv are tot ce doriți de la o experiență de curse mare. Fiecare nivel constă dintr-o provocare specială, care poate au un circuit de curse clasic, studiu atac timp de knock-out. Mai mult decât atât, proiectele futuriste ale masinile vor face experienta si mai distractiv! Indiferent de rasa, sau vehiculul, excitare este garantat, astfel centura și să accelereze pentru victoria în acest joc Unity 3D.

game-car-eats-car-4-unity-3d

Car Eats Car 4

Car Eats Car 4 este un joc sidescrolling Unity 3D distractiv, în care vă pas în lumea viselor, unde totul este posibil. Ajuta masina ta traversa peisajele periculoase și de a distruge inamicii care stau în calea ta. Colectează bonusuri și pentru a câștiga prețurile de filare Roata Norocului după fiecare nivel. Utilizați pietre în scopul de a face upgrade masina ta cu bombe, uneltele motor, sănătate, roți aluat sau rezervor turbo. Distreaza-te și de a câștiga termina toate nivelurile acest joc captivant Unity on-line.